Diema 2 Online, Диема 2 онлайн гледаш ли безплатно

диема 2 онлайн - логоDiema 2 е създадена на 11 август 2003 г. За много малък период от телевизията успява да спечели зрителския интерес с първокласна филмова програма, като филмовите премиери, излъчени през първите месеци доказаха класата на филмовия каталог на Диема Вижън.

Диема 2 е политематична 24- часова телевизионна програма. В програмата и са застъпени новини и публицистични предавания, както и сутрешно съботно-неделно магазинно предаване. За футболните запалянковци програмата излъчва подбрани мачове от английската Висша лига, испанската Примера Дивисион, френската Лига 1, Купата на Футболната Асоциация и Купата на Лигата на Англия, както и домакински мачове на английския национален отбор.

Гледайте Diema 2 Online, Диема 2 онлайн от: За жалост Диема 2 вече не се излъчва в ефир и онлайн. Телевизията бе закупена от Nova Tv и от 12 септември 2011 година на нейно място се излъчва телевизия Kino Nova.

По „Диема 2” зрителите могат да се наслаждават на най-аристократичната спортна игра – тенис. Излъчват се преките предавания от кортовете на „Уимбълдън” и сериите „Мастърс”. За поредна година любителите на баскетбола имат възможност да наблюдават NBA – Национална Баскетболна Асоциация на Съединените Щати и Канада. Освен интересна филмова програма, футболни и баскетболни срещи, Диема 2 излъчва и новинарски емисии „Денят”, чиято концепция е максимална и независима информация за всичко най – важно, което се случва в страната и по света!

Програмата на Diema 2 Online, Диема 2 онлайн – може да видите тук

Предаванията на телевизия Diema 2: Предизвестена смърт, Как да разкараш гаджето за 10 дни, Прецакването, За любов или пари, Джуниър, Цветният воал, Стар Трек 10, Кралицата девственица, Илюминации, Закон и ред: Специални разследвания, Разрешение за преминаван, От местопрестъплението: Маями, За любов или пари, Психосеанс 9, Фанфан Лалето, Цветният воал

За контакт с Diema 2 :

Сайт:  http://www.diema.bg/2

София, бул. Христофор Колумб 41, Порше Бизнес Център
Телефонна централа – 02 805 0000
За въпроси, свързани с разпостранението може да пишете на: distribution@ntv.bg

One Response to Diema 2 Online, Диема 2 онлайн гледаш ли безплатно

  1. Вили ПоповNo Gravatar казва:

    всичко е на ред.нямам какво друго да кажа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *