Diema Family Online, Диема Фемили онлайн гледаш ли безплатно

diema femily onlineDiema Family е телевизионен канал, който е специализиран в излъчването на сериали, мини сериали и детски програми. В неговата програма намират място сериали за всички възрасти и предпочитания. Специално за детската аудитория има ежедневен детски блок, а в събота и неделя на тях е посветена цялата програма до обяд.

Диема Фемили предоставя на малките зрители си възможността да могат да гледат любими анимационни герои, игрални филми и сериали. За възрастните програмата включва най-разнообразни по тематика сериали – латиноамерикански, ситкоми, криминални, екшън сериали и др.

За да гледате Diema Family Online, Диема Фемили онлайн  може да провбате да заредите някой от следните сайтове:
 • Няма онлайн излъчване :(

Diema Femily е част от Apace Media plc, която е специализирана компания в продуцирането на програми и дистрибуцията им в Източна Европа. Продуцентските й активности включват продукция на популярни документални и развлекатено-документални, научни и спортни програми за телевизия, както и продуцирането на музикални продукти. Източно-европейската дистрибуция и другите й медийни активности включват притежанието на осем кабелни канала, дисртибуция на кино и видео продукти, както и на музикална продукция в България и Македония. Акциите на Apace Media plc са включени в Alternative Investment Market на Лондонската стокова борса със символа APA.
Предаванията на телевизия Diema Family : ИСТИНСКА ДАМА, ПРЕДГРАДИЕ НА РАЯ, ИСТАНБУЛСКА ПРИКАЗКА, ПОД ЛИПИТЕ, ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ, СЕМЕЕН САРАЙ, НЕЗАБРАВИМА, МАГИЯ ЗА ЛЮБОВ, НЕУКРОТИМА ДУША, КАРМЕЛИТА, ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ПОМНЯ, Бен и космическата десетка, Костенурките нинджа, Кураж, страхливото куче, Истанбулска приказка, Бедната милионерка

За контакт с Diema Family :

София, бул. Христофор Колумб 41, Порше Бизнес Център
Телефонна централа – 02 805 0000
За въпроси, свързани с разпостранението може да пишете на: distribution@ntv.bg

14 Responses to Diema Family Online, Диема Фемили онлайн гледаш ли безплатно

 1. DeqnNo Gravatar казва:

  Приставката Виндоюс Медя Плаъер се нуйдае от разрешението ви,за да стартира…Някои мойе ли да ми обясни какво трябва да разрешавам че да тръгне тази програма? Благодаря!!!

  • adminateNo Gravatar казва:

   Здравейте, просто натиснете на бутона “Стартиране този път” и телевизия ще тръгне!

 2. светлаNo Gravatar казва:

  защо в телевизионната програма не се отбелязва поредния номер на серияла “Любов и наказание”?

 3. elenaNo Gravatar казва:

  Защо постоянно си променяте програмата и не довършвате започнатите сериали?Сутрин си вървеше страхотен португалски сериал,спряхте го без причина и на негово място пуснахте тъпата “Незабравима”,която даже и бабите не гледат?Като започнете някой хубав сериал си го пускаите докрай,ако обичате!!!

 4. МАРГАРИТАNo Gravatar казва:

  МОЛЯ АКО МОЖЕ ФИЛМА ИМЕНИЕТО С ЛОЗИТЕ ДА ГО ДАВАТЕ В ПО КЪСЕН ЧАС ЩЕ ВИ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРНА,

 5. MariiyaNo Gravatar казва:

  Zasto nemoje da se gleda besplatnata Diema Family Online?

  • Орлин ТодоровNo Gravatar казва:

   Здравейте, тъй като телевизия Диема няма официално излъчване онлайн е възможно в определен момент да не може да се гледа. Нашият екип работи по намиране на работещи “Телевизори” и веднага щом намерят такива те ще бъдат добавени тук.

   • росицаNo Gravatar казва:

    От няколко дена не мога да гледам диема фемели и не разбирам защо.Преди на гледаи тв. я гледах 4удесно.Ще я гледам ли пак през гугала.

 6. kalqNo Gravatar казва:

  Защо по цифровата тв спря да се излъчва диема фемили?

 7. anastasia kolevaNo Gravatar казва:

  Намирам се в Киргизия/Киргизстан/ и не мога да гледам Диема Фемили
  Пробвах през много сайтове,но не става -възможно ли е и как мога да гледам.Преди можеше през Бг гледай.тв,сега – невалиден линк

 8. grozdanka rusevs mladenovaNo Gravatar казва:

  sasto nemoga da gledam

 9. SlavkaNo Gravatar казва:

  Искам да гледам телевизиа Диема Фарели как

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *