Bulgaria on Air online, България он Ер онлайн гледаш ли безплатно

Телевизия България он Ер Bulgaria on Air е българска новинарска бизнес телевизия създадена от Bulgaria Air. Стартира на мястото на  телевизия M-Sat на 9 септември 2011 година. Медията обхваща всички комуникационни канали – чрез телевизия, през интернет сайта си и ефирно с радио Bulgaria On Air, което стартира на честотите на Alpha радио.

България он Ер се характеризира с качествени предавания, новини и анализи. Прогнозата за времето е неразделна част от телевизията. Аудиторията на медията са предимно хора на възраст между 25 и 54 годишна възраст с висше образование, икономически активни хора. Телевизията се разпространява чрез кабелните оператори, сателит и онлайн.

Гледайте Bulgaria on Air Online, България он Ер онлайн от:

Програмата на телевизия България он Ер – може да видите от тук

Предаванията по Bulgaria on Air TV : Сутрешен блок, Денят ON AIR, Boom&Bust, Брюксел 1, Сделка на седмицата, Видимо и невидимо, Темида, Алтернативите, Investbook, Медиите ON AIR, Конструкции, Дзенга рипорт, Цитат на деня, Терминал, Резултат, Седмицата в минути, 5 минути книги, Бокс Офис, Hi Tech On Air, Know How

За контакт със BG on Air TV:

България Он Ер Медия Груп
1540 София, бул. Брюксел 1
тел. (+359) 2 448 40 70

 • Виктория Миткова – изпълнителен директор vmitkova@bulgariaonair.bg
 • Константин Томов – главен редактор ktomov@bulgariaonair.bg
 • Веселин Дремджиев – директор “Новини”, водещ “Денят” vdremdjiev@bulgariaonair.bg
 • Константин Томов – главен редактор (The Inflight Magazine, The Business Magazine) ktomov@bulgariaonair.bg

2 Responses to Bulgaria on Air online, България он Ер онлайн гледаш ли безплатно

 1. Л. КириловаNo Gravatar казва:

  Скъпи приятели, възползваМЕ се от възможността да кажем какво мислим : … ще открият БЕЛЕНЕ заради БЕЛЕНЕ!!!
  Новият Министър на културата говори на “ще направиМЕ” “ще провериМЕ” ” ще кажеМЕ” Същевременно е объркал приоритетите заявявайки че празният хладилник е на бездуховните, а пълният – на духовно-възвишените /!!! :)/ – объркал се е в социалистическата идея, качвайки се още на първото стъпало по “стълбата”.
  Ще “търсят основания” ….. за да назначават на работа !!! / Червеняков при Ризова/ Магистър и/или бакалавър – не са приоритети, нито пък … знанието на езици или работа с РС!!!А пък министрите не могат да водят страната хей така без контрол, всичко ще се съгласува с партията /сега много партий, но те не казват – коя от тях/……….

  Sorry – смятаме че се задава леванШИЗЪМ /грешката е вярна/

 2. Невяна Христова ПетковаNo Gravatar казва:

  Много ми харесват предаванията Ви, но се чудя защо Васил Дремджиев не е на екран около седмица. Без да обидя някого от екипа на новините от 19.30 ч ми се струва, че са малко постни без участието на водещия. Специални поздравления за предаването на Калин Манолов, нещо образователно и по нашата телевизия. Желая здраве и успех на целият екип, от 10 години съм в чужбина и вие сте тези, заради които отново започнах да гледам българска телевизия, за което ви благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *