bTV Online, бТВ Онлайн гледаш ли безплатно

btv online

btv online

bTV започва излъчване през 2000 година на 1 юни, като по този начин става първата частна национална телевизия в България. Няколко години по-късно се стартират допълнителни специализирани телевизии, радио и информационен уеб портал.

бТВ – след появата на телевизия се променя коренно медийната среда у нас, като тя става  и най-гледаната. bTV става част от Central European Media Enterprises (CME) през 2010 година. Предлага много и интересни предавания, шоу програми, риалитита, филми, новинарски емисии и други.

Ако искате да гледате bTV Online, бТВ Онлайн може да пробвате да посетите някой от следните сайтове :
 • http://www.btv.bg/live
   - от официалния сайт, нужна е регистрация

Програмата на bTV – може да видите от тук.

Предаванията на бТВ са: Аламинут, Без дрехи, В джаза събота вечер, Велика България, Великолепната шесторка, Глобусът, Господари на ефира, Денят е прекрасен, Зона Спорт, Кой е по-по-най, Комиците, Кухнята на Звездев, Модерно, Море от любов, Най-смешните животни и хора на планетата, Нека говорят… с Росен Петров, НепознатиТЕ, Отпечатъци, Пълна лудница, Сеизмограф, Тази неделя, Тази сутрин, Такъв е животът – Приемни семейства, Търси се…, Часът на NG, Шоуто на Слави, bTV Документите, bTV Репортерите, Dancing Stars, Music Idol и Survivor.

За контакт с bTV:

bTV, Национален Дворец на Културата, пл. “България” 1, ет. 11, София 1463
Централа: 359 2 9176 800
Факс: 359 2 9176 886
Отдел Новини: 359 2 9176 830
Сайт: http://www.btv.bg/

53 Responses to bTV Online, бТВ Онлайн гледаш ли безплатно

 1. ivailoNo Gravatar казва:

  телевизията е много яка . По нея дават наи яките предавания .Като я пуснаха парвия ден и като я гледах ми се изка6е да бяха я пуснали по рано

  • Ivailo IlievNo Gravatar казва:

   ниакои много иако се е дрогирал,за да му харесва телевизиа коиато освен реклами и ласки кам управлиаващите почти нищо друго не показва.Интересно ми е кога,наи сетне балгарските журналисти ще обвиниат балгарските политици че изпалниават чужда волиа с решението си за 13% увеличение на тока,те убиват балгарската икономика.Интересно но ниама кои да запита на какво основание на политиците им се вдигат заплатите,а на работещите остават непроменени.Често и неизплатени в противоречие с чл.10 от НПК които гласи че всиако деиание уронващо личноста е противообществено.При това всиако правителство при което се забавиат заплати триабва на момента да си подава оставката.Ако това се беше случвало от 90год. досега,ниамаше да имаме нужда от балгарската коледа. Самниавам се дали ще ме публикувате,но ниакои триабваше да им напомни,че администрациата работи само когато триабва да прави измами.

   • ХристоваNo Gravatar казва:

    много Ви моля научете а после пишете на български

   • Tatyana VelichkovaNo Gravatar казва:

    Ivailo Iliev ти познаваш ли буквата Я или не? На клавиатурата ти я има ползвай я!

  • соняNo Gravatar казва:

   Ивайло ти не знаеш ли че има буква “я”и буква “й” в българската азбука?Като едната от тях самото ти име я изисква.Научи граматиката мойто момче и тогава пиши каквито искаш коментарчета за да не ставаш за смях пък и така никой не приема коментарите ти на сериозно нали се сещаш.

 2. joroNo Gravatar казва:

  Абе само служителите в бтв ли пишат коментари тука? Всички са много ласкави нещо! Сякаш това е някаква извънземна телевизия.
  Я да видим сега…. БТВ е инфантилна телевизия откъм филми и забавни предавания. Откъм музика е чалгарска телевизия, а откъм новини и публицистични и обществено-значими предавания е много консервативна и внимава да не наруши хатъра на и на тия и на ония – демек, гледа да не дърпа лъва за опашката. Това не е никаква журналистика! Не можеш да получаваш информация, ако просто стоиш и чакаш, приветливо усмихнат, някой да ти я поднесе на поднос. Трябва да се вреш между шамарите, та ровиш по знакови дела ежедневно, да търсиш истината за всяка скандална ситуация, особено ако в нея са замесени министри, депутати, че дори и премиери и президенти. Вие в БТВ само си казвате уведомително в новините какво се е случило през деня, колко ще се вдигнат данъците, таксите и колко ще са новите цени на услугите на монополните организации и… това е! Е страшни новини са това – нема що! По-добре да си слуша човек музика, поне да не се нерви! И не знам защо сте с такова мнение, че сте някаква велика телевизия! Нищо не ви е както трябва. Нищо! Ето примери: 1.Предаванията винаги закъсняват.
  2.Досаждате с чести вътрешни реклами за предаванията си.
  3.Досаждате с рекламите, които са буквално през 10 мин. Проста сметка показва, че реклами през 10 мин. за около 6-9 минути всяка, прави около една втора от цялото телевизионно време. За 24 часа, времето за реклами е повече от 10часа.Егати и рекламната телевизия. то бива лакомия за кинти, ама вашето е направо против интереса на медията и води до стремително намаляване на зрителския интерес, макар че… какво значение има това? Нали има парички от рекламодатели, много важно, че зрителите били намаляли!
  4. А стига с тия песни и гласове на България вече! Хората изнемогват, безобразията са на всяка крачка, самите законотворци всеки ден вършат нови и нови скандални неща, а вие ми давате някакви ЗВЕЗДИ на БЪЛГАРИЯ моля ти се! Или пък турски сериали, дето са мнооого подходящи за българите като нация. Повдигат им духа някак си!
  5. И във всяко десето изречение все вмъквате: Само по БТВ! Само ние от БТВ, или БТВ е повече от телевизия! Направо е смешно, да не кажа глупаво подобно изказване. С какво е повече БТВ от една кабелна посредствена телевизия – само с кинтите от реклама. Не с някакви други съществени и значими предавания, а само с парите си. И какво правите с тези средства – нито нови филми, нито концерти, нито журналистически разследвания – нищо! Старите филми с Луи дю Фюнес, Бурвил и т.н. ги гледаме вече за 10 път. Всички инфантилни “семейни” бозички , дето ги пускате в уикендите, са за деца от 10 до 14 годишна възраст. Към тях също влизат Батмани, Спайдърмени и други такива простотии. Филмите на режисьори като Мартин Скорсезе, Робърт Земекис, Стивън Спилбърг, Оливър Стоун и други подобни величия в киното, тях кога ще ги излъчвате. През 2059 година ли? Хората са направили един куп страхотни заглавия, а вие ми пускате Еди Мърфи с някакви говорещи животни – ей това е ИНФАНТИЛИЗЪМ.

  6. Това предаване “МАСКИ” да вземете да го спрете най-после, че направо избива рибата с изключителната си пълнокръвна тъпота на създателите! По тъпо нещо от това едва ли ще се появи скоро, а вие даже го повтаряте вече за найсти път. Може би заради голям зрителски интерес!!!
  7. И тоя смешник, дето казва прогнозата за времето.. тоя пък е направо за психиатрията! Сам си задава въпроси и сам си отговаря. После отново се провокира с нещо и пак сам си се успокоява. И между всички тия умствено-несвързани брътвежи, казва по някоя дума за времето. Обикновено в края на неговата тирада зрителят нищо не е разбрал от самата прогноза. Много занимателно е иначе, ама не за нормалните хора, които искат с две думи да чуят времето и да приключат с вас.
  8. Слави Трифонов като златната кокошчица си го къткате, къткате, а никой не забелязва, че предаването Шоуто на Слави е вече така изпростяло, че само пияниците го гледат. И то главно, щото се свири музика за маса и скечовете са пълни с откровенни цинизми, такива, които най-пропадналата прослойка от обществото обича да слуша и да си споделя.
  9. Хороскопите, дето ги излъчвате – сигурно са много важна част от живота на болшинството българи. Може би си мислите, че българинът става и си ляга с мисълта какво му пише в зодиака, в кой дом е в момента и докрая на деня какво не бива да прави, за да не се развали прогнозата отредена от звездите.
  10. Като каните важни политици, които трябва да отговарят на въпроси, ми вземете ги и ги натиснете сериозно тия хора, бе! Какво само им се усмихвате приветливо и им задавате някак извинително въпросчетата, сякаш ” Ами ние не искаме да ви притесняваме, ама те понеже зрителите, такова, та затова…”
  11.Стига с тия чести и дълги реклами! Знам, че вече писах за тях, ама те най-много дразнят. Направо могат да зомбират по слабо интелигентните.
  12. Като свърши турския сериал, обещавате ли да го повторите пак? Ама първо може някой латино или пък индийско сериалче да пуснете – много ще е вървежно!!! Идиоти!
  13. Нямате никакви идеи кое е добре и кое е интересно за зрителите. И знаете ли защо? Защото си седите по офисите и мислите само за пари, а не за реално продуктивна и креативна интелигентна телевизия, която не само да информира, а и да играе рола на коректив на властта. Телевизията трябва да е инструментът на обществото, за да държи изкъсо юздите на управниците. Особено в нашата корумпирана държава. Имате един-двама разследващи журналисти и това е! Те са добри и правят каквото могат, но предаванията им остават като глас в пустиня – минават и заминават. Кучето си лае – керванът си върви! Това ли трябва да е ефектът, който сте целяли с тези предавания? Щото ако е това, по -добре без тях! Поне няма да разлайват кучетата, нали така?
  14. Престанете с тия реклами! Намалете времето или намалете честотата, но направете нещо! Не се издържа, бе!
  15. Променете си цялостно концепцията за телевизионни забавни предавания и може пак да коментираме, щото сега направо казвам, че телевизията ви е чалгаджийска, като в определението вкарвам смисъл на жълта и лесно смилаемо продаваема.
  Е, достатъчно примери ли дадох или да продължавам още?
  И на тоя фон всички изписани суперлативи в предходните коментари звучат като писани от ваши колеги и приятелчета, нали?
  Я да видим сега, дали коментарът ми ще се задържи или ще го премахнете на мига?

  • valentinNo Gravatar казва:

   За телевизията 6 по десетобалната.
   Обаче си правите много РЕКЛАМА НА СОБСТВИНИТЕ ПРЕДАВАНИЯ И ПРЕДСТОЯЩИТЕ ФИЛМИ.
   А най МНОГО МЕ ДРАЗНИ ТОВА,ЧЕ СИ РЕКЛАМИРАТЕ ФИЛМИ НА УЖАСИТЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ което плаши 5 годишния ми син.И след това аз се опитвам да му обясня,че това не е реално а само филм!
   За Бога не пускайте реклами за филми на ужасите!!!!!
   Едва ли МНОГО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЗРИТЕЛИТЕ ХАРЕСВАТ ФИЛМИ НА УЖАСИ!
   Да запазим съзнанието на ДЕЦАТА СИ ЧИСО!ЧЕ И БЕЗ ТОВА В БЪЛГАРИЯ ЖИВОТА Е ТУДЕН И ПЪЛЕН С АГРЕСИЯ!

  • anchevNo Gravatar казва:

   БРАВО!Напълно съм съгласен с теб joro!

  • IvanNo Gravatar казва:

   Съгласен съм с точка 2 Това се нарича мастурбация, или самозадоволяване- да рекламираш собствените си продукции по ¨N¨ пъти на ден

  • Desislava AshtomovaNo Gravatar казва:

   joro go kaza, kakvoto trjabvashe. Vsichko e tochno na mjasto! BRAVO!!!

  • Герги УбавецаNo Gravatar казва:

   Бравос! Сичкото си й тъй, де! Само дет си мисля, че Jorko много си я тачи тъз телевизийка. Що ли? Явно много си я гледа и много си я познава, ама пуска съвети кое не му харесва и кое как да стане, та пак нея да си я гледа. Аз пък, въобще не бих поглеждал към нея, ако имаше поне една от другите, дето да не е така, както Jorko я описва. Донякъде само БНТ е по в час, но пък тя е скучно банална. И аз мразя БТВ, ама още не съм научил чужди езици, та да видя дали и “ония” са по различни от нашите…

 3. svetlaNo Gravatar казва:

  Ха-ха-ха, напълно споделям предходния коментар!
  Тия в BTV имат голямо самочувствие, но сами не виждат, че телевизийката им е едно недорасло отроче на псевдо-телевизионери.
  Цялата им рекламна политика се дължи на желанието да се трупат капитали за лично забогатяване, а не да са средства с които телевизията да купува нови интересни филми и развлекателни забавни програми. По празниците телевизионната програма на BTV е пълна скука! Няма нищо ново, нито интересно! Същите бозави истории, същите повторения на старите филми, същите женски сълзливо-драматични предавания. Е, къде са тогава събраните средства от непрекъснатите реклами, дето облъчват хората с тях постоянно? Да не споменаваме, че рекламно време струва десетки хиляди левове, които в края на месеца са набъбнали до астрономически числа като сума.
  Ама иначе са “най-великите”! Гордо си го казват от ефира и сами си го вярват, че е така!
  Инфантилна телевизия е, да! Филми като “Бебето-беглец” са любими в избора на филмовата програма на телевизията. И с тоя коментар на децата, дето го вкарват в новините, сигурно си мислят, че е освежаващо и много подходящо.
  Предаването на Росен Петров е точно копие на “Всяка неделя” на Кеворкян. Нищо по-различно. Даже и стилът е запазен същия. С какво сте променили коренно медийната среда у нас?
  И за журналистическите предавания и в разследващата журналистика всичко си е постарому. Превърнали сте се в мегафон на управляващите. Каквото кажат те – вие го повтаряте. Нещо като държавен вестник, ама по телевизията. А дали са прави, дали има откровенни злоупотреби или прикриване на действителните факти – нема значение!
  Да вземете и да се задействате малко. Като нещо се случи в държавата и то е достатъчно важно, за да бъде оповестено в медията, ми търсете информацията сами, а не чакайте от МВР, следствието и прокуратурата, те да ви я дадат. Те винаги ще прикриват фактите, винаги няма да коментират и винаги ще се опитват да ви държат настрана. Това е политиката на хората в политиката – да дезинформират и да изкривяват истината. Вашата роля е да откривате истината и да я давате на хората. Това ще обърне порочната система и ще ви направи силни и влиятелни, а не рекламките и бозавите ви предавания, дето никой, уважаващ себе си човек, не иска да гледа. Затова като стане нещо, вие трябва да се първи на мястото на събитието. С всички камери и ПТС-и и микрофони, с цялото оборудване, и да се борите за информацията. МВР-то ще си слага ограничителните ленти, а вие ще ги преминавате! Защото обществото има право да знае! Това е конституционното му право и вие сте неговите информители, тоест, имате правото да му предоставяте пълната информация за случващото се. А не тази, която службите след внимателен анализ са решили да ви предоставят, защото така ви манипулират, а вие ставате част от общата трагична картинка в държавата. Както впрочем вече ви използваха по време на случая със заложниците в банката в Сливен. Е, там на никой от вас не беше разрешено да се приближите и да снимате, нали? Еми питам тогава, ако някой от полицаите беше провокирал с нещо нападателя и той беше изпозастрелял хората вътре, какво щяхте да разберете вие, а и ние, като ви представят друга картинка впоследствие. А именно – човекът изведнъж започнал да стреля по хората и полицията се наложило да го простреля. Ето ви прост пример за това, колко е важно да снимате с камерите си, когато се случват такива неща. За да можете да покажете после на обществото действително какво се е случило, а не какво друг ви е казал. Така се работи в демократичните държави, но това право на медиите там, те са си го извоювали с упоритост и постоянство, защото и там, както и тук хората имат право на информация, а не на дезинформация.
  Имам още много какво да добавя, но не смятам, че някой ще вземе под внимание думите ми. Аз съм обикновенна зрителка, но около мен хората също мислят така и смятам, че съм права за нещата, които написах дотук.
  И стига сте се изживявали като медията на всички медии! Най-обикновена телевизия сте си. Някога, в началото, когато стартирахте, ми бяхте интересни, защото имаше значително по-интересни филми и не ги прекъсвахте по сто пъти за реклами. но година по-късно вече започнахте да изпростявате, а сега направо съм се ориентирала към Нова телевизия и 7 дни. По Нова предаванията повече ми допадат, а и филмите са много по-интелигентни, а 7 дни – основно заради новите филми, които пускат всеки ден.

 4. maryiaNo Gravatar казва:

  кои го гледа слави,тои е платена полити4еска поръ4ка.отдавна не е никакво 6оо.политика…..политика ииииииииии………. много пари.

 5. ПЛАМЕНА ПЛОВДИВNo Gravatar казва:

  Поздравления за излъченото предаване в „BTV Репортерите“ в събота на 05.11.2011 година за българските добродетели. Очарована съм от силата на този репортаж. Колко е хубаво с наслада да гледаш и да слушаш нещо по-различно, по-красиво и много благородно. Защото ние сме народ, а забравихме кои сме, кои ни даде сила, за да станем народ. Разбира се, че Аспарух ни даде сила, като ни направи държава. Избра райското кътче България, за да установи тук войските си, народа, който водеше със себе си и ни даде лице пред света. А корените ни са дълбоки и Вие, с уважение към Вас, успешно започнахте да го показвате, красотата в нашия живот. Защото, повярвайте, наслушахме се на престъпност, на тъга, на неприятни изживявания, гледайки само тъжни и страшни предавания в тази рубрика „БТВ Репортерите“. Дано по-често ни предоставяте удоволствието да продължите ето с такива хубави теми. Благодаря Ви и успех.
  С уважение към Вас,
  Пламена

  • HOPENo Gravatar казва:

   Пламена,Вие сте облъчена с комунистическата пропаганда за нашия произход ….Не започваме от Аспарух, мила!!!!!

 6. пероNo Gravatar казва:

  предлагам да направите сериал “ Последния лов“.Много ще отива на концепцията и комунистическата ви носталгия. Волен Сидеров се оказа прав.

 7. Жана ТасковаNo Gravatar казва:

  Тази жена, Милка Генчева, абсолютно не е добре!!!! Да се настанели хората от сградата на отец Иван в безопасни условия!!! И стига с този закон!!! Нямала право да има собствено мнение!!! Напротив – законът си е закон, а защо да се бута нещо, което съществува, вместо да се укрепи???? И да търсели, къде да ги настани хората!!! Вместо да помагат на хората, те щели да изпълняват закона!!! СТИГА СТЕ МУ ТЪРСИЛИ НА ОТЕЦ ИВАН ЦАКАТА!!! А ВЗЕМЕТЕ ПО 1/3 ОТ ЗАПЛАТИТЕ СИ И ВЕДНАГА ЩЕ РЕМОНТИРАТЕ ВСИЧКО!!! ИМАЛО КЪДЕ ДА БЪДАТ НАСТАНЕНИ – А СЛЕД ТОВА?!? НЕ ГИ ЛИ Е СРАМ ТЕЗИ, КОИТО УЖ НАРОДЪТ ГИ ИЗБИРА, А САМО ДЕБЕЛЕЯТ, НИЩО ЗА ХОРАТА НЕ ПРАВЯТ!!!

 8. NwNo Gravatar казва:

  JoroNo
  25.08.2011 в 22:24

  Доста точно казано , че няма почти какво повече да се добави
  Живея в чужбина и почти винаги гледам само новините.
  Гледам е силно казано защото е пълно с реклами, както и реклами в рекламите и става огромна каша. Разберете че е смешно да рекламирате продукти на хора които са извън страната. Реклами на Бг мобилни оператори ? – Не благодаря. Реклама на техника ? Не става. Доста по скъпа е в БГ.
  Що се отнася до предаванията – Шоуто на Слави отдавна изпя песента си, но все още върви защото няма по добра алтернатива. Комиците са под всякаква критика с плоски кръчмарски лафове. Единствено Аламинут става за гледане.
  Господари на ефира се занимава с кокошкарски неща и съвсем бързо ще стане напълно скучно.
  Няма да коменирам тъпите турски сериали.
  С други думи БТВ както и Нова (не съм я поглеждал повече от 3 год) стана телевизия за олигофрени
  Примерно новините по БНТ са представени много по добре и по балансирано.

 9. светла стояноваNo Gravatar казва:

  на мен пък много ми допада бтв има всякакъв тип предавания за всички вкусове а напоследък с българските сериали направо ми стана фаворит време беше и за нещо наше освен това вечер от 21,00 винаги има нещо развлекателно което ме разтоварва от сивото и стресиращо ежедневие желая успех на бтв и през новата 2012г

 10. georgi stoyanovNo Gravatar казва:

  човек не мойе да се свурйе с вас да си изрази вузмущението че сменихте ПУЛНА ЛУДНИЗА С ТУРЗКА БОЗА.
  ЗАСХТО НЕ МОЙЕМ ДА СЕ СВУРЙЕМ С ВАС .ВИДЯХ МОГО ПОДОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ В НЕТА.
  АЗ МИНАВАМ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ.ВИЕ БЯХТЕ ДО ТУК……

 11. донкаNo Gravatar казва:

  направените коментари по повод предаванията на БТВ са точни и аз съм съгласна с казаното ,затова пропущам да коментирам за да не повтарям.Искам само да допълня като препоръка към ръководството на новините – няма ли някаква хубава новина,не се ли случва нещо хубаво,нещо позитивно,свършиха ли се добрите хора в нашата прекрасна България,та ни заливате с отрицателните и негативните събития.Вярно е ,че има дистанционно , което помага в такива моменти и все пак на човек му се иска да чуе и нещо хубаво!

 12. ljuboNo Gravatar казва:

  Защо спряхте историческия филм “Легендата за Испания”и пуснахте тоя ТУРСКИ сериал.По добре направете едно BTV TURKISH и там пускайте турските си сериали.

 13. itzoNo Gravatar казва:

  Каква е тази телевизия ? Турци ли я купиха та пускат само турски сереали когато включа BTV само турски филми засрамете се! Все пак сте национална телевизия. Защо спряхте “Легендата за Испания”?
  Повече няма да гледам BTV.

 14. Zlatka TrifonovaNo Gravatar казва:

  От Италия гледам всички телевизии Online и то с много хубав сигнал.Прекрасно е.Благодаря ви,че ви има.Бъдете благословени!

 15. DaniNo Gravatar казва:

  Захто спряхте Легенда за Испания?Стига с тези търски филми.Дали в Търция гледат толкова наши филми? Едва ли, хората си гледат техните филми.Само ние не си знаем цената като нация.

 16. bbbbbbNo Gravatar казва:

  до кога 6те повтаряте този лестопад,които иска да го гледа да си намери от каде.пуснете пак до последен дах,умразна ми от този али реза и ферхунде

 17. Сашо НиколовNo Gravatar казва:

  Пиша Ви по повод предаването “Преди обед”.Преди него и водещата Елена Розберг беше много зле, но сега водещият А. Кадиев е пълна трагедия-нито визия, нито поведение има.Явно майка му го е уредила,но е много зле момчето.Много рядко се опитва да каже нещо, но повечето пъти не на място или обърква нещата.Добре , че Дияна Стоянова се опитва да му помага, за да не се получават абсолютни гафове с него.Тя е добра, но той е пълен провал.Колкото по-рано го махнете, толкова по-добре.Нищо лично, предполагам, че и Вие виждате пълния си провал с него.

  • Никола ТоневNo Gravatar казва:

   На мен пък много ми допада водещият Кадиев. Не знам защо мислите че е пълна трагедия… визията е добре, говори правилно, умен е и нищо не обърква. Стоянова също е добре, просто предаването е готино и водещите също. Аз го гледам с интерес!

 18. ЮлианNo Gravatar казва:

  по-слаба във всяко отношение преводачка за предаването на живо по синема на Оскарите просто със свещ да бяхте търсили не можехте да намерите. Жалко тази жена опорочи шоуто.

 19. toro_64No Gravatar казва:

  искам да питам.?? Ама все пак . ми е .много интересно , защо Слави Трифонов , не влиза в Господари на ефира ??????? НИКОГА…след като е наи – големата изданка…То не знам до кога Борисов ,ше се саобразява с един продавач…на мартеници, от Тошово време..????

 20. MarinNo Gravatar казва:

  покажете живота на народа,бъдете обективни ,хайде да видим какво ще се получи с онези бонуси на хората от “”народа””които неясно защо са в десетки пъти по-големи от минималната заплата на народа.Срам и позор за тези които нямат нямат,нямат съвес………..

 21. safoNo Gravatar казва:

  БТВ е телевизия като всички други телевизий, само че тя в многото предавания приема ролята на политически агитатор, което е и нейна слабост.Например “Шоуто на Слави”- чиста агресия на шоумена за разчистване на лични отношения СЛАВИ-БОРИСОВ. Някой на някой не е свършил работа и потърпевшия лудее в ефира.Шоуто като шоу се е изхабило напълно и е под всяка критика.Повтаря се едно и също всяка вечер, с едни и същи физиономий, с един и същ шоумен и повтаряща се чалга.С други думи необходима е промяна, както се прави с министрите в мин.съвет, но това няма кой да го направи.На първо време предлагам това предаване да се прехвърли в БТВ Комеди и то в малките часове, за да може Слави по свободно да се облекчава в секс мечтите си.

 22. mario2003No Gravatar казва:

  тук в този саит мойе6 да гледа6 не само бтв но и много дръги телевизии това е наи хубавото за6тото и да си в дръгия краи на света винаги мойе6 да гледа6 булгарска тв

 23. saraNo Gravatar казва:

  Абе защо не пишете на български. Като чета изказванията във форумите, понякога си мисля, че ви е срам, че сте българи. Не се срамувайте от българския, а който владее английски нека го прилага в Англия, а не да пише на българска латиница! Сега за БТВ – абсолютна глупост. Няма нито едно предаване, което да те ангажира с нещо стойностно. Особено ме дразни тая с изрусените проскубани пирги, дето води онова сълзливо, глупаво предаване Наталия. Ама как може да я пускате в ефир. Толкова е грозна и дебела. Само защото е била женена за някакъв наркоман и женкар Денис трябва да я понасяме всяка неделя ли или пък събота – незнам. Комиците – боже, боже. Толкова тъпи скечове не съм гледала никога. Иначе актьорската вечер на шоуто на Слави се гледа, но останалите дни от седмицата – нерви да имаш ! И така, аз лично гледам НБО и НБО-комеди. Като ми се прииска нещо наистина стойностно – тегля от компа. Какво да се прави – България…

 24. ТеодораNo Gravatar казва:

  Нито едно куче не трябва да има на улицата. Моята дъщеря също е ухапана от куче, белега и страха са още в нея. Сега живея на село и тук една глутница напада самотни хора, излезли навън. Хуманността към хората къде е? Който иска животни да си ги гледа в къщи и да ги държи на каишка, да ги регистрира,ваксинира и т.н.н.

 25. ТеодораNo Gravatar казва:

  Мили хора, проблема с кучетатае сериозен, застрашава живота ни, засяга всеки от нас,затова спешно трябва да се приеме закон. В него ясно трябва да се формулират клаузите, така че да са защитени и хората и животните.Много е просто.Всяко куче да се регистрира,лекува и ваксинира, да се държи задължително на каишка, стопанина да носи строга наказателна отговорност за всяко деяние на улицата,засягащо хората и чистотата.Освен това стопанина да регистрира смъртта, както при хората, за да не се пущат безотговорно домащни кучета на улицата.Контрола може да се извърши от общините, отдел земеделие и селско стопанство/или както сега се води той/, така както се водят крави, свине и т.н.н.Да се регистрират продажбите на кучета, подарени ли са и на кого и т.н.н В същото време ние, гражданите също трябва активно да подпомагаме властта с информация. Примерно, комшията ми има куче, а след известно време, то го няма. Да сигнализираме в този случай отговорните хора за проверка, дали кучето не е пуснато
  някъде свободно, незащитено както то, така и хората…
  Моля ви за бърза реакжия, уважаема BTV

 26. Marin MarinovNo Gravatar казва:

  Сайта е готин и има доста хубава информация вътре, най-вече от тук намерих начина да гледам БТВ от чужбина онлайн.

 27. Филип ФилиповNo Gravatar казва:

  Възмутен съм от безобразните новини на bTV и всички останали български медии.

  Те са изцяло манипулирани и отвратителни. Непрекъснато ни занимават с кучетата, които хапали хората.

  Може и да е имало такива
  случаи, но те едва ли са толкова много и съвсем не е
  неоходимо да се излъчват всяка емисия за да всяват страх
  у зрителите. Понятието “Евтаназия” не е възможно да се
  използва за животни, защото те имат само инстинкти, но
  не и съзнание. Този термин означава, че една личност, която
  е в пълно съзнание, сама слага край на живота си.

  Моля обяснете на
  полуграмотните български журналисти, чиито единствено занимание е да служат за подлоги на власта, че “Евтаназия” не може да
  се употребява за животни. Крайно време е да престанете да ни заливате с информационна помия.

 28. Pavel PavlovNo Gravatar казва:

  не знам дали редактори гледат собствените си предаваниялНяма ли кой да каже на Ани ЦОЛОВА ДА СПРЕ да прекъсва говорещите и да се прави на по умна отколкото е Когато тя е в ефир сменям канала

 29. Снежана ИвановаNo Gravatar казва:

  Здравейте!
  Става въпрос за българските сериали.
  Прави ми впечатление, че се развиват действията само в една стая,никъде няма реклама на България,на нашата природа или туристически забележителности.А това е важно.Как да привличаме туристи?Я, вижте другите филми,дори турските сериали показват своите курорти.
  “Седем часа разлика ми харесва,разглежда сериозни проблеми на обществото”Добре е направен и играта на Калин Сърменов е чудесна , но пак няма някакви рекламни обекти на нашата Родина.
  Стъклен дом е скучен и безинтересен.

 30. АрхангелNo Gravatar казва:

  Здравейте,
  пиша веднага след таз сутрешния блок на БТВ.
  Имаше важни гости и разговори по телефона свързани с актуални теми, НО КАКТО ВИНАГИ МАНИПУЛИРАНИ ОТ БТВ!
  В ТАЗИ ВРЪЗКА-КОНКРЕТНО-Гостът от Дупница,който единствен преди това е осъдил т.н.братя Галеви,каза и повтори в ефир,че те са явно протежирани от Румен Петков и Мая Манолова!!При което водещите се смълчаха и се държаха,като не чули…!!??Това не е ли НОВИНА и не се ли повтрая в такива случаи??После и в с следващите новини,още в 9 часа??Разбираме,че водещият са зависими(видно единият е явен,чест симпатизант на червената партия,а другата е от града на Главътъ..

 31. DakoNo Gravatar казва:

  Репортерите на БТВ не знам какви тъпанари могат да бъдат,но явно големи.
  “При карастрофа със загинал човек и петима ранени , КАКВО МЕ ВЪЛНУВА МЕН или който и да е , че един от най- некадърните вратари на България бил излязъл невредим от същата катастрофа ,че даже да цитират личния му лекар.”
  3 минути от репортажа за николай михайлов (даже не заслужава главни букви името му) и 20 секунди за самата катастрофа и последиците й

 32. Боряна ПирьоваNo Gravatar казва:

  По повод уволнението на съдия Тодорова. Ако ВСС е толкова прецизен към грешките на един съдия, къде е тяхната оценка за съдии, които по признати доказателства издават осъдителни присъди на фигури като Вальо Топлото и Ковачки, а следващ съдийски състав ги оправадва. Кой е прав – не е възможно и двата съдийски състава да спазват закона.

 33. TanqNo Gravatar казва:

  Росен Петров толкова е набрал инерция,че не дава възможност на гостите си да отговарят, това дразни много нека ги изслушва, та нали тои им задава въпросите.Ако вземе под внимание мнението ми ще се получава много по-добре.В момента изглежда много самонадеян,а аз гледам предаването му и зная как изглеждаше в началото.

 34. СтояновNo Gravatar казва:

  С две думи-слугинска телевизия !
  Гледат само своя интерес !

 35. ПилаевNo Gravatar казва:

  Предпочитам сутрешния блок и новините по Нова Телевизия. Калинка е страхотна. Харесвам начина и на говорене, визията, отношението към партньора, който също е на много високо ниво. Двамата нямат нищо общо със познатите до болка и скучни Ани и Вики. Спрях да ги гледам поради отвратителния им навик да прекъсват събеседника като по този начин искат да покажат, че са по-знаещата страна.
  Как не Ви омръзна това просташко и вулгарно шоу на Слави с което ни заливате по 2 пъти на ден. Не намерихте ли нещо по различно и интересно за по широка аудитория. Шоуто се гледа от по-възрастните зрители. Младите по това време са извън дома.
  Ваша си работа.

 36. пешкоNo Gravatar казва:

  Много се изалчниха, лево десно, се е техно, имат 5 радия, сума ти тв каналаи, а с това войо вече тотално отблъскват публика. работата на всичките им канали е да рекламира останалите, нищо по-интересно

 37. kiroNo Gravatar казва:

  БТВ отдавна не е телевизия. Откъдето и да погледнеш все простотия лъха. Нищо стойностно или съществено. Чудя се как си мислят все още, че правят телевизия. Не ми е да слизам до тяхното ниво да напиша какво точно бих им изредил ако ми паднат. Говеда!

 38. borislav kovachevNo Gravatar казва:

  здравейте btv. Не забравяйте ,че г-н Стефан Гемезов още в четвъртък вечер по бтв в предаването лице в лице с г-жа Цветанка Ризова каза ясно и точно ,че президента г-н плевналиев е в кюпа заедно с Симеон Дянков,Трайчо Трайков,и Бойко Борисов . Това се отнася за енергийната мафия,и дквр.поканете го ако обичате г-да репортери и журналисти,защото той знае много неща по този въпрос и за схемата която готви герб и президента може би.моля ви.с уважение :Борислав Ковачев.

 39. PETROVANo Gravatar казва:

  GREETINGS FROM CANADA… SLAVI TRIF. E MNOGO DOLNA GADINA. SEGA LAE ZA BOIKO…. OTVRATITELNO E DA PADNES TOLKOVA NISKO.

 40. TorontoNo Gravatar казва:

  Samo iskam da spodelia kolko sme VAZMUTENI ot sazdalata se sitoacia.Kak edna obshtestvenna media kato bTV moje da se prevarne v komersialno chudovishte obslujvashto korporativni I politicheski interesi, / POCHTI VSICHKO ZA PARI/ TOVA E SITOACIATA-Ima edna internet televizia NETERRA.TV koyato ot dalgi godini donasiashe magiato na Bulgarskata televizia v domovete na Bulgarite izvan predelite na Rodinata, pochti vsichki Televizii kanali I programi, na zapis I s izmestvane v vremeto v predvid vremevata razlika na gledashtite. Tazi godina bTV ednostranno precrati podavaneto na signal za NETERRA.TV s cel da lansira sobstveniyat si poroekt VOYO, I vmesto da se conkorira s NETERRA reshi da ya postavi na kolene I zlepostavi pred neinite klienti? TOVA e zloupotreba s gospotstvashto polujenie,i ne nakazva NETERRA a tezi sashtite klienti koito iskate da otkradnete ot NETERRA, Vmesto tova mojehte da predlojite po dobar product I da gi spechelite, SRAMNO E RAZVALIATE EDNA DOBRA MEDIA KOIATO TRIABVA DA SLUJI NA HORATA I ZA HORATA, Oshte iskam da spodelia moeto lichno mnenie za bTV, v poslednite godini televiziata silno se comersilizira I standartite I padnaha za smetka na kolichestvoto I realnosta. Dosta ot Predavaniata stanaha palni vreme, bTV se prevarna v FROND TV za CHALGATA s Front MAN Slavi Trifonov tova predavane e martvo otdavna, no e tam, pochti niama decki predavania no to KAK DA ISKARASH PARI OT DECA< KAKVI REKLAMI DA IM FUSKASH, tova e problema sigorno.Serialite im biaha meko kazano slabi. MISLIA CHE TRIABVA DA SI SMENIAT IMETO S bTV= buy This Video Nadiavam se da ima razum I razbirane, I povodi za gordost a ne chuvstvo na sram ot prostotiata I Bai Ganiovshtinata v nai loshia I vid, No I za tova ima tolkova mnogo Bulgari na van ne e samo pari obidata ot lipsata na moral I spazvane na zakoni, niama red, prostotiata vlastva

 41. nikolai atanasovNo Gravatar казва:

  za6to sprqhte va6eto predavane onlait i bez tova nqmame vrazka s balgariq sega i vie kato sprqhte va6eto predavane savsem da nqmame vrazka pone gledahme novinite

 42. vaniaNo Gravatar казва:

  С тази телев
  изия живота ми в чужбина е по-лек.Благодаря,
  че ви има.Бъдете Благословени!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *