bTV Lady Online, бТВ Лейди онлайн гледаш ли безплатно

btv lady online

btv lady online

bTV Lady – Повече за нея! е най-новият член от голямото семейство на бТВ, като излъчва за първи път на 28 януари 2012 година. Телевизията е направена специално за нежната част на България, а именно дамите и е идеално допълнение към сайта ladyzone.bg.

бТВ Лейди предоставя възможност на жените да намерят нещо повече за себе си. Това се постига като се предлага голямо разнообразие от любими предавания, сериали, филми и музика. Излъчват се нови за страната предавания, направени специално за дамите. Типичните за бТВ елементи ще могат да се видят и тук, но с елегантни промени.

 Ако искате да гледате bTV Lady Online, бТВ Лейди Онлайн може да посетите някой от следните сайтове:
  Няма онлайн излъчване
 

В логото на телевизия се вижда пеперуда, която характеризира деликатната част от зрителите. Освен новите шоу програми, увлекателните филми и сериали може да се чуе приятна и релаксираща музика. Лицето на телевизията е звездата от Стъклен дом – Елена Петрова.

Програмата на bTV Lady Online, бТВ Лейди онлайн – може да видите тук

Предаванията на телевизия bTV Lady: Шоуто на доктор Оз, Шоуто на Нейт Бъркъс, Хамелеони, В името на любовта, Размус и Йохана, Наследникът на Гранлунда, Безсмъртна любов, През рая и ада (минисериал), Лятна къща, Отвъд океана, Морска звезда, Хотел с 5 звезди, Кухнята на Звездев

За контакт с bTV Lady:

Сайт: http://www.btv.bg/lady/

TV, Национален Дворец на Културата, пл. “България” 1, ет. 11, София 1463
Централа: 359 2 9176 800
Факс: 359 2 9176 886
Отдел ‘Новини’: 359 2 9176 830 – news@btv.bg
Отдел ‘Продажби’: 359 2 9156 586 – sales@btv.bg

8 Responses to bTV Lady Online, бТВ Лейди онлайн гледаш ли безплатно

 1. Bulgar Ameri4kiNo Gravatar казва:

  Според мен по 4естно би било да се казва БТВ ХАНАМ

 2. erayNo Gravatar казва:

  btv lady е много добър канал

 3. AngelNo Gravatar казва:

  Сложете телевизор за BTV LADY,който да се отваря с flash player и няма да прекъсва иначе тези два телевизора,които сте сложили,много прекъсват.Сложете телевизор,който да се отваря с flash player,много ви моля !!!

  • adminateNo Gravatar казва:

   Здравейте, благодарим ви за препоръката, ще се опитаме да я осъществим. Поздрави!

 4. britniNo Gravatar казва:

  само да не се окаже като другите бтв-та пален провал да не се започне едно прехварляне от единия канал на другия на турските филми btv-cinema- добре започна но сега гледаме сериалите които ги дават по всички други канали

 5. MilenNo Gravatar казва:

  Вси4ки прекасваня се далйат на бавната скорост и на ниската такса на месец!

 6. pepaNo Gravatar казва:

  Няма нищо женско в тоя канал, освен Нейт Бъркас и доктор Оз. Очаквах повече от тази телевизия като и правиха реклама. По всички канали има сериали и този да не остане назад.

 7. НИНАNo Gravatar казва:

  Впечатлена съм от предаването с Доктор Оз. Жалко,че могат да го гледат само пенсионери и безработни. В 17 ч сме на работа и по време на повторенията също. Много бих искала поне повторенията да са във време когато може да ги гледаме даже да се лишим и от сън.Надявам се,че ще проявите разбиране и към тези,които изкарват прехраната на повечето граждани на Република България,защото останахме малко тези ,които внасят в хазната ,а не изнасяме само.Благодаря предварително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *