BNT 1 Online, БНТ 1 онлайн гледаш ли безплатно

бнт 1 онлайн логоБНТ 1 е първата Българска Национална Телевизия.  Създадена е през 1959 г. като извършва дейността си по силата на Закон за радиото и телевизията. БНТ държавна телевизия, която се разпространява безплатно в цялата страна въздушно и кабелно.

BNT 1 има няколко географски подразделения в градовете Варна, Пловдив, Русе и Благоевград. Телевизия обхваща всички зрителски интереси с качествените си предавания. Новините са едни от отличаващите черти на телевизията, придружени с документални предавания и Български филми. Излъчва най-големите спортни събития като олимпийските игри, футболни първенства и други.

Гледайте BNT OnlineБНТ Онлайн от:

Кратка история на Българска национална телевизия:

 • 26 декември 1959 г. – започва излъчване
 • 1974 г. – започва излъчване втора национална телевизия
 • 1992 г. – промяна на името -“Канал 1” и  “Ефир 2”.
 • 1999 г.  – нова сателитна телевизия – “ТВ България”.
 • 1998 г. – “Ефир 2” се спира, а БНТ става денонощна
 • 16 октомври 2011 г – стартира БНТ 2 – регионална телевизия

Програмата на БНТ – може да видите от тук

Предавания по БНТ , БНТ Такси, България днес, В кадър, Големият избор ІІ, Денят започва, Екип 5, Открито с Валя Ахчиева, Панорама, По света и у нас, Референдум, Частен случай, Бразди, Европейски дневник, Здраве, И ние го можем, Малки истории, Часът на зрителите, Бързо, лесно, вкусно, В неделя с…, Време за готвене, Жените, Минута е много, Нощни птици, Полет над нощта, Шоуто на Канала, Библиотеката, БНТ премиера, Денят започва с култура, Европейски маршрути, Иде нашенската музика, Кино по ноти, Най-доброто от…, Непозната земя, Пред олтара на операта, Пътеводител БГ, БНТ Класик, Гласовете на рока, Джаз линия, Историята на “Златния Орфей”, Лека нощ, деца!, Тринайсет плюс, Вяра и общество, Национален календар, Памет българска, Пътеводител на историческия стопаджия, Атлас, Български уроци – аз уча български, Ентер, Баскет графити,Олимпийски хроники, Ретро Спорт, Спортна треска, Спортни новини, Трето полувреме

За контакт с BNT:

сайт: http://www.bnt.bg/


Вижте по-голяма карта
Българска национална телевизия – централа
Телефони: 02 / 9 444 999

Телефони на зрителя
02 / 9830010 – за новини, публицистика и спорт
02 / 9830013 – за БНТ Свят
email: gledam@bnt.bg

Главна редакция “Новини”
Телефони: 02 / 814 2391; 814 2312; 814 2277
E-mail: news@bnt.bg

Главна редакция “Актуални предавания”
Телефон: 02 / 814 2332
E-mail: panorama@bnt.bg

Главна редакция “Спорт”
Телефон: 02 / 814 2357
Email: sport@bnt.bg

Дирекция „Програма БНТ1”
Телефон: 02 / 814 2210
Факс: 02 / 946 3041
E-mail: programa@bnt.bg

Дирекция „БНТ Свят и региони”
Телефон: 02 / 814 2513
E-mail: bntsat@bnt.bg

Отдел „Публични комуникации, интернет и информационно
Телефон: 02 / 814 2181
Email: ssimova@bnt.bg

Сектор „Интернет, мултимедия, Информационно осигуряване”
Телефон: 02 / 814 2568
Email: infocenter@bnt.bg, webmaster@bnt.bg

Финансово-стопанска дирекция
Телефон: 02 / 814 3809

12 Responses to BNT 1 Online, БНТ 1 онлайн гледаш ли безплатно

 1. николайNo Gravatar казва:

  всеки ден се газят хора с СРС аз съм от русенско писна ми от мизерията на властта само трябва се каже стига газене цивилните граждани стига сте пълнили проклетите лудници с нас обикновените хора няма ли поне една медия да кажи стига на тея проклетници слагащи се на всекиго в живото скришом с разли4ни видове СРС

 2. Stella CanfieldNo Gravatar казва:

  Уважаеми хора от БТВ,
  Колко бйах учудена, вузмутена и йадосана днес, когато отидох да гласувам и се оказа че не мога да гласувам за месните власти. Аз сум американски и булгарски грайданин. Йивейа извун Булгаря от 1980 година, но от 2007 година прекарваме 9 месетса в Булгаря кудето имаме куста, пластаме таксите и харчим парите си. Йивейа в село Барзитса, Варненска околийа и сум регистрирана в село Барзитса. Вйарно ли е че това е закона? Аз разбирам че това е необходимо да се направи за булгарските грайдани които не йивейат в Булгаря, но засто за мен, койато прекарва тук девет месетса от годината? Вузмустението ми е безкрайно!!!!!!!!!! Молйа отговорете ми.
  Благодарйа!
  Сурдечни поздрави,
  Стелла Цанфиелд

  • ГеоргиNo Gravatar казва:

   Здравей Стела,
   най-вероятно си младо момиче, аз съм на 54. Представяш ли си как се чувстваме в БГ след като живеем тук постоянно, а не 9 месеца.

 3. soni.bgNo Gravatar казва:

  за изборите. захто аз никога не сам вийдала нередности каде ги вийдат тия хора та предиизвикват и болотайи захтото сме много богати хи4 не мъ мислят за беднотията а само сеири. толкова средства пак хте има и за болотайа вместо да се распределят на пенсионерите и домовете то пак избори. просто сме лохи и зависливи пропаганди за кокала. кои хте го налапа. аиде стига лапане да си подадат рака и да заработят за народа и да ходат по рано да гласъват за да не им са виновни после дръгите

 4. IvanNo Gravatar казва:

  попитайте министър Лиляна Павлова защо не се ползва помощта на държавната фирма “Строителство и възстановяване” /ГУСВ/ при почистването на София и при създалите се извънредни ситуации страната.Фирмата е останала да съществува заради такива ситуаци ,а не и се възлагат никакви задачи.Задачите се възлагат на частни фирми ….Познайте защо?

 5. Гана ПетроваNo Gravatar казва:

  Моля водещия на предаването и всички ноито участват в него да говорят с добри думи и с уважение към нашите духовници! Те са избрани от Бога и Бог най-добре знае техните мисли и чувства .

  • Иван БилдеровNo Gravatar казва:

   Закърмен съм с Христовата вяра от детските си години,за което съм си носил последствията през целия си живот.Представяте ли си ситуацията в която съм изпадъл,говоря за тайнството на изповедта,когато “свещенникът”веднага след това е докладвал на вербувалия го агент за това.
   Извинявайте Г-жо и не ги оправдавайте.Те нямат нищо обшо с църквата ,още повече с Господ Бог.

 6. ZlatkoNo Gravatar казва:

  По отношение на качеството на звука. Много варира като сила.На ските, които вървят в момента трудно се разбира.

 7. Каменка АнгеловаNo Gravatar казва:

  Уважаеми Г-н Василев,
  Винаги гледаме ранорама с Вас от чиста и демократична Швеция. Поводът ни да се обърнем въм Вас е: Ние построихме един параклис с нашето родно село с наши средства 100,000 ле. изцяло който беше завършен в края на 2011 година. Опитахме се да се свържем с митрополията за да може да се довърши т.е да се иконоизпише и изработи иконостаса за да го открием, но никой не ни обърна внимание а ние не можем от такова голямо разстояние чужбина да го придвижим. В края на вчерашната панорама Вие излъчихте един репортаж от Орешака за Веска Хаджийска която ни влезе в сърцето и бихме искали да ни дадете контакт с нея за изработване на иконостаса. Моля за вашето съдействие като българин и християнин.

  Каменка Ангелова
  FZB@TELIA.COM

 8. Кристина СтерковаNo Gravatar казва:

  Културното наследство е най-голямото богатство на един народ. Това е историята ни, миналото ни и светлинката в бъдещето ни! Въпреки това, в България хората, които го съхраняват биват държана в мизерия…с малки заплати, които едвам поддържат съществуването им. Нека не обръщаме гръб на красивото! Нека подкрепим музеите! Утре, 6h – криптата на Александър Невски.

 9. Борислав ЧонковNo Gravatar казва:

  Умолявам Ви да зададете на управляващите и интервюираните от Вас във връзка с атентата (аз нямам тази възможност) следния въпрос:
  След като беше съобщено, че атентаторът е бил забелязан и от някои от пътниците, дори от един от продавачите – да кръжи насам-натам около час из чакалнята – което го показаха частично и камерите – тогава ЗАЩО не го е забелязал дежурния на камерите??? Най-вероятно камерите само са били включени без постоянно наблюдение. Вероятно това вече се знае, но ще бъде скрито от обществеността и медиите, за да “не се излага България”???
  Ще Ви бъда благодарен ако ме уведомите за отговора (нали и ние – гражданите – имаме право на информация).
  Поздрави!
  Борислав Чонков, член на Съюза на полските журналисти, кореспондент на агенция East News – Варшава.

 10. НиколаNo Gravatar казва:

  Интересува ме от кога турското робство и всичко свързано с войни и окупации се нарича ОСМАНСКО? Кои са османлиите и кога са създадени за да се влачат векове след Османската империя.Колко османлии са биле живи през Турското робство. Кому беше нужно да се променят исторически наименования? Забелязва се и от научния свят този игра на фразите. Кому е нужно това? На българите или на друг ….?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *