BGTV Online, България ТВ Онлайн гледаш ли безплатно

телевизия България онлайнБългария ТВ се излъчва от началото на 1997г. като неин собственик е България Кабел ТВ ООД. Предаването на тази телевизия е кабелно и сателитно, като позволява каналът да бъде гледан в цялата страна и Европа.

BG TV е с профил, акцентиращ върху образователните и развлекателните предавания. Макар че в листа не фигурират новини, аудиторията не остава не осведомена. За това се грижат публицистичните предавания с актуални теми  и документалните филми. В афишът на канала присъстват и музикални предавания съчетаващи в себе си поп-фолк, поп, автентичен фолклор и др.

Гледайте BG TV Online, Телевизия България онлайн от:

Програмата на BG TV – може да видите от тук

Предаванията на Телевизия България са:  Planeta Sezam, Полиция 110, Багрите на българското, Кейт и Леополд, Музикален микс, Ловци на чудовища,Проклятието на Тамплиерите, Изумрудената огърлица, Споделете с мен, Истинската красота на Лола, Ромел: Пустинната лисица, Академия за България, Изтребителите, Късче от рая, Шекспирови приказки, Изворче, Куклен театър, Конкуренти, Песни за душата, Легенда за Су Линг, Локи Леонард , Богатствата на България и д.р.

За контакт с телевизия БГ ТВ:

Имейл: office@bgtv-tv.com
Сайт: http://www.bgtv-tv.com
Телефон: 0898427193
Адрес: София, ул. Арх. П. Момчилов 2
Фейсбук: http://www.facebook.com/profile.php?id=1582946111

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *