AXN Online, AXN онлайн гледаш ли безплатно

axn онлайнAXN е каналът за екшън и приключения на Sony Pictures Televisio. Има над 13 милиона зрители в Централна и Източна Европа. Освен висококачествени сериали, AXN също излъчва и някои от най-популярните филми на Sony Pictures и други Холивудски студия, както и риалити предавания като „Шеметна надпревара”, “Survivor” и „Шеметна надпревара Азия”.

АXN се разпространява в 50 страни от Азия, Латинска Америка, Европа и Средния Изток и е част от богатото портфолио на Sony Pictures Television International, което включва приблизително 40 глобални телевизионни мрежи.

Гледайте AXN Online от:

Телевизионният канал AXN е източник на качествено забавление за динамичното младо поколение между 18 и 34 години.
В шестте изминали години от старта си, AXN постигна позиция на най-популярен тематичен телевизионен канал в региона на Централна и Източна Европа. Стратегията на канала е да излъчва премиерно за региона едни от най-популярните американски сериали, в това число „LOST – Изгубени”, „От местопрестъплението: Ню Йорк”, „Престъпни намерения”, „Поглед в бъдещето” и др.

Програмата на AXN Online, AXN онлайн – може да видите тук

Предаванията на телевизия AXN:  Пълна промяна: За дома, Extreme Makeover: Home Edition, Ангел на мрака, Утрешен вестник, Адвокатите, Бойна звезда “галактика”, Надпревара, От местопрестъплението: Ню Йорк, Мислиш си, че можеш да танцуваш?, Посмъртно и други.

За контакт с AXN:

Сайт: http://www.axn-bulgaria.com/

E-mail: axn_bulgaria@spe.sony.com
AXN Central Europe
1117 Budapest, Irinyi J. u. 4-20. Hungary
Tel: +36 1 372 3870
Fax: +36 1 372 3890
E-mail: axn-ce@spe.sony.com
Eddie Nelson, General Manager
Viktória Tábor, Marketing Manager

E-mail: axn_bulgaria@spe.sony.com
AXN Central Europe1117 Budapest, Irinyi J. u. 4-20. HungaryTel: +36 1 372 3870Fax: +36 1 372 3890E-mail: axn-ce@spe.sony.comEddie Nelson, General ManagerViktória Tábor, Marketing Manager

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *